היי לכולם,
מה שלומכם?
זוכרים שנתתי לכם מתכון סופר קליל למרק כתום? אז נראה לי מצאתי דרך לנצח אותו עם מתכון קל אפילו יותר!!
*אולי לא, כי בשבילו צריך להגיע לחנות כי רוב הסיכויים שאין לכם את כל המצרכים.. אבל הוא ממש קל כשיש לכם אותם!!
אז מה אנחנו צריכים:
3 קופסאות של אספרגוס לבן מושרה במי מלח, שמנת לבישול, קמח אורז ותבלינים.
מה שלומכם?
זוכרים שנתתי לכם מתכון סופר קליל למרק כתום? אז נראה לי מצאתי דרך לנצח אותו עם מתכון קל אפילו יותר!!
*אולי לא, כי בשבילו צריך להגיע לחנות כי רוב הסיכויים שאין לכם את כל המצרכים.. אבל הוא ממש קל כשיש לכם אותם!!
אז מה אנחנו צריכים:
3 קופסאות של אספרגוס לבן מושרה במי מלח, שמנת לבישול, קמח אורז ותבלינים.
למי שלא מכיר כך נראה אספרגוס לבן
מתחילים מלשטוף אותו מעט ולחתוך למעיין עיגולים
את הראשים משאירים להמשך ואת החלק הבשרני שמים בסיר עם כ-50 גרם חמאה
מחכים עד שהחמאה נמסה ומוסיפים 3 כפות גדושות של קמח אורז ומערבבים עד שכל הקמח נמס (אני הוספתי ישר לתוך המרק, אבל בפעם הקודמות שהכנתי ערבבתי את הקמח בכוס עם מעט מים חמים לפני שהוספתי לאספרגוס כדי שלא יהיו גושים, וזה לחלוטין עדיף)
http://michellelurie.blog/2020/04/16/%d7%9e%d7%a8%d7%a7-%d7%94%d7%9b%d7%99-%d7%a7%d7%9c-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-2/
השבמחק